Checkout Service provided by Linktopay.eu

Volg de voormiddag via livestream

 

Let op: Deze inschrijving geeft je toegang tot het online meevolgen via livestream. Enkel de voormiddag van deze congresdag zal online mee te volgen zijn. De namiddag met de verschillende workshops is niet inbegrepen bij deze inschrijving.

Wens je de congresdag live in Gent mee te maken en zowel de voormiddag (lezingen) alsook de namiddag (workshops) actief bij te wonen? Klik dan hier en schrijf je in voor de congresdag in Gent.

Praktische zaken

  • Datum & Tijd: 10 februari 2024 - 8u30 tot 12u30
  • Locatie: online 
  • Opnames: Geen zorgen als je een sessie mist of later wilt teruggaan. Alle sessies worden opgenomen en zullen tot zes maanden na het congres beschikbaar zijn voor herziening. Zo kun je op je gemak alles nog eens doornemen.

Februari 2024 markeert de tweede verjaardag van het verschijnen van 'Eet als een expert - Mini'. Dit boek mocht al meer dan 7000 gezinnen ondersteunen bij hun zoektocht naar gebalanceerde voedingsgewoontes in de eerste levensjaren en dat betekent: tijd voor een (wetenschappelijk) feestje!!! De eerste congresdag van MediCourse is dan bij deze ook een feit. Op deze congresdag ontdek je de sleutel tot fysiologische voedingspatronen voor baby's en peuters.

Op 10 februari 2024 organiseren we een unieke congresdag boordevol waardevolle inzichten en praktische tips over het voeden van baby's en peuters. Tijdens deze dag zullen we onder leiding vooraanstaande experten de wereld van kindervoeding verder uitdiepen en alles ontdekken wat je moet weten om kinderen een evenwichtige start te geven.

Algemeen programma

Het algemeen verloop van je dag vind je hieronder.

  • 8u30 - 9u: Onthaal           
  • 9 - 10u30: Ochtendsessie 1 - Melk in de eerste twee levensjaren
  • 11u - 12u30: Ochtendsessie 2 - (Starten met) vaste voeding in de eerste levensjaren

Wat maakt deze congresdag zo speciaal?

Deze congresdag over kindervoeding is werkelijk uniek. Eerst en vooral is er volledige onafhankelijkheid. Dit waarborgt dat alle informatie en discussies vrij zijn van commerciële invloeden, waardoor deelnemers kunnen vertrouwen op eerlijke en objectieve inzichten. De indrukwekkende internationale line-up van sprekers belooft een multidimensionale kijk op kindervoeding, met uiteenlopende perspectieven en expertise. We richten ons bovendien op uiterst relevante onderwerpen die vaak het onderwerp zijn van kritiek of discussie en bieden voldoende actuele wetenschappelijke bagage zodat je zelf ook aan deze discussies kan bijdragen.

De combinatie van live lezingen, vooraf opgenomen interviews met Engelstalige experten (met ondertiteling naar het Nederlands), workshops en Q&A-sessies met de sprekers, zorgt ervoor dat je na deze dag naar huis trekt met waardevolle tips en inzichten.