Checkout Service provided by Linktopay.eu

Beleef de dag ter plaatse

 

Deze inschrijving geeft je toegang tot de congresdag in Gent. In de voormiddag volgen verschillende sprekers elkaar op. In de namiddag zullen enkele workshops plaatsvinden.

 

Praktische zaken

 • Datum & Tijd: 10 februari 2024 - 8u30 tot 18u
 • Locatie: De Rode Bol (Gent, België)
 • Bereikbaarheid: Er is ruime parkeergelegenheid op de congressite. Wie liever met het openbaar vervoer reist; De Rode Bol ligt op slechts 10 minuten wandelen vanaf het station Gent Sint Pieters.
 • Opnames: Geen zorgen als je een sessie mist of later wilt teruggaan. Alle sessies worden opgenomen en zullen tot zes maanden na het congres beschikbaar zijn voor herziening. Zo kun je op je gemak alles nog eens doornemen.
 • Borstvoedings- en Kolfruimte: We begrijpen dat ouders met jonge kinderen speciale behoeften hebben. Daarom hebben we een comfortabele en rustige borstvoedings- en kolfruimte ingericht. Hier kunnen ouders met hun kindjes even terugtrekken. We verwelkomen jouw kleintje (tot 1 jaar) dus graag op het congres. Geef ons enkel op voorhand een seintje zodat we hiermee rekening kunnen houden.

Februari 2024 markeert de tweede verjaardag van het verschijnen van 'Eet als een expert - Mini'. Dit boek mocht al meer dan 7000 gezinnen ondersteunen bij hun zoektocht naar gebalanceerde voedingsgewoontes in de eerste levensjaren en dat betekent: tijd voor een (wetenschappelijk) feestje!!! De eerste congresdag van MediCourse is dan bij deze ook een feit. Op deze congresdag ontdek je de sleutel tot fysiologische voedingspatronen voor baby's en peuters.

Op 10 februari 2024 organiseren we een unieke congresdag boordevol waardevolle inzichten en praktische tips over het voeden van baby's en peuters. Tijdens deze dag zullen we onder leiding vooraanstaande experten de wereld van kindervoeding verder uitdiepen en alles ontdekken wat je moet weten om kinderen een evenwichtige start te geven.

Algemeen programma

Het algemeen verloop van je dag vind je hieronder. Het gedetailleerd programma vind je via deze link.

 • 8u30 - 9u: Onthaal           
 • 9 - 10u30: Ochtendsessie 1 - Melk in de eerste twee levensjaren
 • 11u - 12u30: Ochtendsessie 2 - (Starten met) vaste voeding in de eerste levensjaren
 • 12u30 - 13u30: Middagpauze met lunch
 • 13u30 – 16u: Interactieve workshops en discussiesessies
 • 16u30 - 17u30: Lezing & Interactieve Q&A met alle sprekers
 • 17u30 - 18u: Napraatje

Wat maakt deze congresdag zo speciaal?

Deze congresdag over kindervoeding is werkelijk uniek. Eerst en vooral is er volledige onafhankelijkheid. Dit waarborgt dat alle informatie en discussies vrij zijn van commerciële invloeden, waardoor deelnemers kunnen vertrouwen op eerlijke en objectieve inzichten. De idnrukwekkende internationale line-up van sprekers belooft een multidimensionale kijk op kindervoeding, met uiteenlopende perspectieven en expertise. We richten ons bovendien op uiterst relevante onderwerpen die vaak het onderwerp zijn van kritiek of discussie en bieden voldoende actuele wetenschappelijke bagage zodat je zelf ook aan deze discussies kan bijdragen.

De combinatie van live lezingen, vooraf opgenomen interviews met Engelstalige experten (met ondertiteling naar het Nederlands), workshops en Q&A-sessies met de sprekers, zorgt ervoor dat je na deze dag naar huis trekt met waardevolle tips en inzichten.