Een online cursus geeft u de kans op eigen tempo en zonder verplaatsing bij te scholen. MediCourse gebruikt diverse mediasoorten binnen zijn online opleidingen, waardoor de inhoud interactiever en krachtiger wordt. De kennis wordt toegepast aan de hand van praktisch herkenbare voorbeelden en geëvalueerd aan de hand van een online test.

Ons aanbod

Voor zorgverleners

Inspiratiecursus voor jouw sociale media

Deze 52weken-cursus biedt inspiratie voor jouw sociale mediakanalen waarbij wetenschap en persoonlijkheid vooropgesteld worden. Dat zijn 52 inspirerende e-mails waarin een thema uitgewerkt wordt tot een ready-to-post tekst. Bij de wetenschappelijke topics krijg je telkens ook een stevige brok achtergrondinformatie mee.

Meer info, prijzen en inschrijven

Inspiratiecursus: gratis voorproever

Ben je nog niet helemaal overtuigd van onze inspiratiecursus? Weet je niet goed wat te verwachten? Schrijf je dan gratis in voor onze voorproever en ontdek gedurende 3 weken wat de inspiratiecursus in petto heeft voor jou.

Gratis inschrijven

Opfriscursus: voorschrijven voor vroedvrouwen

Tijdens deze opleiding gaan we grondig doorheen alle geneesmiddelen die de vroedvrouw mag voorschrijven. We bekijken indicaties, plaatsbepaling, specialiteiten en specifieke doseringen. Ook gaan we in op contra-indicaties en bijwerkingen.

Basis: €235,95 (incl. BTW) 
Uitgebreid: €249,95 (incl. BTW)

Inschrijven

Vitamine D: online course voor zorgverleners

Deze online course behandelt de verschillende aspecten omtrent vitamine D: van de fysiologische vormen tot de natuurlijke bronnen, van de verschillende types deficiëntie tot de praktische aspecten van aanvulling van dit vitamine.

€39,00 (incl. BTW)

Inschrijven